Bil profilering och Bil reklam

31 juli 2014

Skrivet av Bosse H. den Jul 31, 2014 i Blogg

För fem månader sedan, köpte jag nya bilar till mitt företag med ambitionen om att få ut mitt företagsnamn. Reklam och marknadsföring kan vara mycket dyrt men bil reklam är ett mycket kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sitt företag.
Jag började söka efter ett företag som kunde ge mig den allra bästa servicen inom bil profilering samt erbjuda bil profilering till rätt pris.

Jag hittade många olika företag på nätet som erbjöd liknande typer av tjänster, jag sorterade och valde att kontakta fem företag, däribland Åkompani som jag till slut bestämde mig för att anlita för arbetet. Anledning till att jag valde Åkompani var för att detta företag gav ett otroligt professionellt intryck samt verkade erfarna inom tryck och bil profilering branschen.

För att få en kickstart på min marknadsföringskampanj så snart som möjligt hade jag som krav att arbetet skulle utföras snabbt utan att resultatet drabbas negativt. Jag gav Åkompani ca 1 vecka för att slutföra arbetet med min bildekor, resultatet var oslagbart och jag var jättenöjd. Jag hade en helt ny look på mina fordon.

Jag vill lämna min högsta rekommendation till detta proffsiga team på Åkompani. Om du är kräsen och vill ha ett proffsigt utfört arbete så är Åkompani ett av de bästa alternativen. Den super proffsiga och erfarna personalen och de tjänster som tillhandahålls av Åkompani öppnade nya dörren som ledde till framgång för  mitt  företag – Åkompani fick min marknadsföringskampanj att glänsa.

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Åkompani.”