Behov av reklam skyltar?

28 juli 2014

Skrivet av Daniel J. den Jul 28, 2014 i Blogg

I likhet med många andra företag, vill även jag driva ett framgångsrikt företag. För att nå ut och etablera sitt namn krävs att man syns.
Att använda skyltar och märken med sitt företagsnamn och logo på, är ett sätt att synas på och som når ut till en stor krets.
Jag bestämde mig för att låta mitt företag synas på en reklamskylt, då jag två månader tidigare gått förbi en reklamskylt där ett företag visade sin logo och en kortfattad text som sammanfattade deras verksamhet. Skylten fick mig att stanna upp och läsa informationen, jag blev väldigt imponerad av det enkla men effektiva sätt att visa upp sitt företagsnamn.

Eftersom jag var relativt ny i Stockholm och ganska nyligen startat mitt företag, kände jag inte till något bra reklamföretag som kunde hjälpa mig att ta fram en snygg reklamskylt, så jag började mitt sökande på internet och det var då jag kom i kontakt med Åkompani.

Jag kontaktade Åkompani som visade sig erbjuda olika typer av reklamskyltar. Jag förklarade för dom vad jag ville ha ut av min markandsföring och att jag vill att skylten skall synas dag och natt.
De föreslog  att jag skulle använda LED-skyltar för att just kunna synas dygnet runt, på dagen såväl om natten. Det är ett väldigt prisvärt sätt att marknadsföra sig på.

Tack till Åkompani för att Ni tog fram en sådan effektiv och bra lösning!

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Akompani”.