Undvik vanliga misstag vid helfoliering av din bil

7 september 2015

Postat den: September 07, 2015

Vid en snabb titt på bilar i din omgivning kommer du snart att märka att många av dem har någon form av grafik eller dekor. Dekoren kan finnas där av flera olika anledningar. Det kan handla om rent estetiska skäl men ofta används bildekor och helfoliering i marknadsförande syfte. Oavsett syfte är det viktigt att dekoren är utformad på ett bra sätt. En slarvig eller dålig bildekor kan visa sig ha motsatt effekt än vad som är tänkt. För att garanterat få bästa bildekor på sin bil kan det vara till stor hjälp att känna till några vanliga misstag som man helst ska undvika. Nedan följer en lista på några av dessa misstag:

  • För mycket på för liten plats: När man har förstått vilket användbart marknadsföringsverktyg bilen är kan det vara frestande att försöka klämma in så mycket som möjligt på den tillgängliga ytan. Problemet är att den som ser en förbipasserande bil med bildekor i Stockholm till exempel, hinner inte läsa mer än några ord eller högst en mening. Det bästa är att själv ställa sig frågan hur mycket man hinner läsa och sedan välja ut det viktigaste.
  • Smuts på bilen: Att bilen blir smutsig är ofta något ofrånkomligt, men tänk på att detta påverkar möjligheten att urskilja vad som finns på bilens dekor. Om du dessutom struntar i att tvätta bilen ordentligt innan du placerar bildekoren på bilen kommer den snart att lossna eller glida av eftersom det egentligen är smutsen den är fäst på. Gå grundligt igenom varje steg i processen när du ska montera bildekoren för bästa resultat.
  • Storlek: För bästa bildekor är det viktigt att välja en storlek som passar bilen eller den plats på bilen där dekoren ska monteras. Att täcka in handtag eller stötfångare kan verka som en utmaning, men med rätt dekor från en leverantör som vet hur man utför även de svåraste arbetsmomenten är detta ingen omöjlighet.
  • Gör-det-själv: Att själv göra sin egen dekor för bilen är fullt möjligt, men inget att rekommendera om man vill att den ska hålla länge och var utformad på bästa sätt. Det är alltid bäst att göra det man är bäst på och lämna över ansvaret för det man är mindre bra på till experter.

Om du letar efter en leverantör av bra bil dekor i Stockholm kan åKOMPANI vara ett bra företag att vända sig till. De har specialiserat sig på reklamprodukter av olika slag och utför alla arbeten med kunskap och expertis.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos åKOMPANI.”