Visa ditt företag med hjälp av skyltar och banners från Åkompani

30 augusti 2014

Skrivet av Josef den Aug 30, 2014 i Blogg

Annonser på banners är baserade på bilder snarare än text och det är en populär annonsform bland företag. Generellt används banners för att främja ett varumärke och öka antalet besökare till verksamheten. Det är till stor hjälp för nystartade företag, eftersom det krävs ganska lite jobb jämfört med andra reklammetoder. Återanvändning av banners är också möjligt och innebär att man kan använda samma banners för olika evenemang på olika platser.  Banderollerna tillverkas i slitstarkt material som tål att sitta uppe länge oavsett klimat.

Normal exponering för reklam ger en positiv effekt på publik attityder. Som vi alla vet att när vi upprepade gånger ser samma sak memorerar vi detta och kanske tanken dyker upp då behovet för tjänsten eller produkten uppstår. För ca 3-4 månader sedan började jag använda banners för reklam mitt företag. Jag tar hjälp från Åkompani, som erbjuder en av de bästa bannerannonsering i Sverige.

Studier har visat att bannersannonser får mer fuppmärksamhet och engagerar människor bättre än tex TV-reklam.
Skälet för detta är ganska enkelt; annonser som skapats med hjälp av banners har förmågan att rikta sig mot kunder baserat på livsstil, ålder och geografisk mer än andra medier. Banderoller är tillräckligt stora, vilket gör att de syns från långt avstånd.

Åkompani upplyste mig även om andra metoder för företagsreklam; skylt reklam en av de populäraste teknikerna. Liksom banderoller, är skyltar också stora och hjälper till att göra ditt företag mer synligt. Väljer du en upplyst skylt eller en LED-skylt, syns du både dag och natt.
Svenska företag har stora möjligheter att öka sin omsättningen i verksamheten, med hjälp av snygga skyltar och banderoller från Åkompani.

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Åkompani.”