Åkompani tillverkar alla typer av skyltar

14 augusti 2014

Skrivet av Tony den Aug 14, 2014 i Blogg

För två år sedan startade jag mitt företag och jag hade ingen klar plan hur jag skulle marknadsföra mitt företag. Jag ville inte göra något förhastat och därför gjorde jag ingen marknadsföring alls i början och därmed kände ingen till mitt nystartade företag.
Efter några månader kände jag att jag måste ta tag i saken för att få igång min verksamhet. Jag behövde någon form av skylt till mitt kontor.
Att öka sitt företags synlighet, ökar chansen till att ditt varumärke uppfattas av kunden, som i sin tur kanske kontaktar just ditt företag då hon eller han är i behov av dina tjänster.

Jag började söka på nätet och frågade runt bland vänner och bekanta som också var egna företagare och jag fick rekommendation från två av mina vänner att kontakta Åkompani, som är ett företag som sysslar med all typ av skyltreklam, bannerannonsering, bildekor, väggdekor, formgivning och konstruktion. De erbjuder skyltar tillsammans med text eller bild, som är ett av de vanligaste sätten att förmedla sitt varumärke till kunderna.

Fördelarna med att använda skyltar för att nå ut med sitt företagsnamn och/eller budskap är att en skylt syns från långt håll, framförallt digitala och upplysta skyltar som är synliga dygnet runt och ditt företagsnamn är synligt dag som natt. Det är vad jag kallar effektiv marknadsföring.

Jag bestämde mig för att använda digitala skyltar för min verksamhet, dels för de fördelar jag nämnde ovan men också för dess flexibilitet att ständigt kunna hålla sina kunder uppdaterade med den senaste informationen då det är enkelt att ändra sitt budskap på den digitala skylten till skillnad från en tryckt skylt.

Tack vare Åkompanis skyltar syns mitt företagsnamn utåt på ett snyggt och professionellt sätt.

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Åkompani.”