Inredning i Sverige

30 juni 2014

Skrivet av Lisa den Jun 30, 2014 i Blogg
Generellt är inredning allt från belysning, färg, möbelinköp och placering i hemmet, skolor, kontor och offentlig miljö. Detta begrepp omfattar även val av golv och väggar. Mängden pengar som krävs för inredning beror på de material och tillbehör man väljer.

De flesta människor tror att inredning och inomhus dekorationer är samma sak, men det är det inte. Inredning handlar om utseendet och känslan i ett rum. Inomhus dekorationer handlar om att förändra strukturen på rummet för att få bästa möjliga resultat och kunna utnyttja rummets storlek.

Inredningsarkitekter har alla de kreativa och praktiska lösningar som krävs för att förändra rummets struktur. I Sverige finns det många företag som tillhandahåller dessa tjänster. Åkompani, är företaget som är kända för snygga dekorer inomhus.