Skyltar – hänvisningsskyltar

30 augusti 2012

skyltar, www.akompani.se, informationsskyltar, egen konstruktion, special skyltar, www.akompani.se, informationsskyltar, egen konstruktion, special skyltar, www.akompani.se, informationsskyltar, egen konstruktion, special skyltar, www.akompani.se, informationsskyltar, egen konstruktion, special

Ett samarbete med arkitekt och Karolinska Institutet har vi tagit fram informationstavlor-hänvisningsskyltar och projektet startades med att utifrån manual och tänkt utseende skapa ett skyltsystem, dessa skyltar bygger på att vi utgått från bef linjaler som i sin tur monterats ihop med tillverkade skylthållare, allt har sedan pulverlackerats och folietexter skurna monterade på skyltämnen. Färger som NCS samt foliekulör utifrån manual. ett roligt projekt som passade in i vårt arbetssätt då vi har kunskap från liknande projekt.

skyltar, www.akompani.se, informationsskyltar, egen konstruktion, special