Ny bildekor med fräsch grön färg… jun05

Tags

Related Posts

Share This

Ny bildekor med fräsch grön färg…

egen produktion, akompani.se, bilfoliering, reflexfolie www.akompani.se, egen produktion, carwrapping®, bilfoliering #carwrapping®, akompani.se, bilfoliering, bilmontering olika bilmodeller, akompani.se, #carwrapping®, egen produktion bildekorer, akompani.se, bilfoliering, egen tillverkning, reflexfolie

Hässelby Blommor har sett över sin vagnspark och tagit fram ett nytt koncept när det gäller fordonsdekor. I ett nära samarbete har vi på åKOMPANI jobbat fram en dekor som skall täcka in alla olika bilmodeller som Hässelby Blommor har och den gröna färgen skall ge en känsla till växtlighetens fantastiska egenskap och att den även skall ge ett lugn. Logo är framtaget i reflexmaterial som ska ge en bättre synbarhet även i den mörkare årstiden…