Nytt landmärke på Söder/Ringen.

31 maj 2019

Avancerat montage, www.akompani.se, skyltmontage, egen tillverkning, LED-skylt, skyltlov Fasadskylt, www.akompani.se, LED-skylt, eget montage Eget montage, nytt landmärke, www.akompani.se, LED-skylt, fasadskylt LED-skylt, skyltmontage, www.akompani.se, säkerhet, på plats garanti Skyltlov, skyltlovsansökan, www.akompani.se, egen ritningsavdelning

Kanske var detta ett av de mest avancerade jobben vi på åKOMPANI har gjort just med tanken på att de var så många inblandade för att vi skulle kunna göra montaget. Trafik var tvungen att ledas om på gatan samt att Tunnelbanan stängdes ner under dessa timmar. Ett gott team som jobbade ihop för att detta projekt skulle fungera, eftersom allt var tvunget att gå som ett kugghjul från TA-plan, avstängning av gata, avstängning T-bana, bil lyft, montör till elektriker så gick detta utan problem. Nu sitter denna skylt som ett nytt riktmärke på Söder…

Avancerat montage, www.akompani.se, skyltmontage, egen tillverkning, LED-skylt, skyltlov