Deli Di Luca

19 april 2016

Projektledning, nya lösningar, LED skylt, Eget montage, åKOMPANI. Egen design, www.akompani.se Egen tillverkning, skyltlovssökan. Egen design, www.akompani.se Egen tillverkning, skyltlovssökan. LED-belysning, framtagning av konstruktion, www.akompani.se Egen design, www.akompani.se Egen tillverkning, skyltlovssökan. Glasdekor, www.akompani.se, Eget montage, åKOMPANI Glasdekor, www.akompani.se, Eget montage, åKOMPANI Projektledning, nya lösningar, LED skylt, Eget montage, åKOMPANI.

Ett fantastiskt roligt projekt där vi på åKOMPANI tog fram skyltar till dels entré och fasadskylt som dubbelsidiga skyltar som monterades på fasaden, bak entréskylten ligger det en upplysande LED som gör valvet lite mer spännande. Skyltar togs fram mot underlag och vi har löst konstruktion, design, montage och även skyltlovssökan åt DELI DI LUCAEtt kul jobb och kul att jobba med professionella beställare… 

Grossistföretaget Di Luca & Di Luca står bakom detta tidsenliga koncept som kombinerar bistro, café, vinbar och deli med ostar och charkuterier.

Projektledning, nya lösningar, LED skylt, Eget montage, åKOMPANI.