FLFL, annorlunda skylt

14 oktober 2015

Egen tillverkning, LED-skylt, www.akompani.se, Fasadskylt, Skyltlov, FLFL akompani.ropareklam.com, Egen produktion, LED-skylt, Fasadskylt akompani.ropareklam.com, Egen produktion, LED-skylt, Fasadskylt akompani.ropareklam.com, Egen produktion, LED-skylt, Fasadskylt akompani.ropareklam.com, Egen produktion, LED-skylt, Fasadskylt FLFL, LED-skylt, Egen produktion, Egen konstruktion, www.akompani.se FLFL, LED-skylt, Egen produktion, Egen konstruktion, www.akompani.se Egen tillverkning, LED-skylt, www.akompani.se, Fasadskylt, Skyltlov, FLFL Egen tillverkning, LED-skylt, www.akompani.se, Fasadskylt, Skyltlov, FLFL FLFL, LED-skylt, Egen produktion, Egen konstruktion, www.akompani.se FLFL, LED-skylt, Egen produktion, Egen konstruktion, www.akompani.se FLFL, LED-skylt, Egen produktion, Egen konstruktion, www.akompani.se Egen tillverkning, LED-skylt, www.akompani.se, Fasadskylt, Skyltlov, FLFL Egen tillverkning, LED-skylt, www.akompani.se, Fasadskylt, Skyltlov, FLFL

Här har vi en skylt som vi på åKOMPANI kan vara glada för, vi lät tillverka en skylt utifrån underlag som gällde för just FLFL. Ett annorlunda koncept skall ha en annorlunda skylt.
Skylten skulle spegla platsen på Söder och här finns detta Levanten Kök som också har en meny utöver det vanliga där allting tillverkas färskt från grunden. FLFL gjordes som en
DS-skylt med komponenter från olika delar för att få känslan utifrån underlaget vi hade som låg till grund för skylten…
www.akompani.se, Egen produktion, LED-skylt, Fasadskylt