Marknadsföring med hjälp av dekor på företagsbil i Stockholm

12 augusti 2015

Postat den: Augusti 12, 2015

Att marknadsföra sina produkter och tjänster på rätt sätt ökar varumärkets synlighet. Det är ett sätt att bevara befintliga kunder men även ett sätt att locka nya. Eftersom konkurrensen inom de flesta branscher är hård krävs ständigt nya och kreativa lösningar för att nå ut med sitt budskap. En metod som har blivit allt viktigare inom marknadsföring är bilgrafik. Allt fler företag upptäcker fördelarna med att marknadsföra sig med hjälp av fordon och vilka möjligheter som finns med reklam på bilar.

Bildekor i Stockholm

En av de största fördelarna med att använda sig av bildekor är att det drar blickarna till sig. Rörelse fångar nyfikenhet och ett udda inslag, som en snygg bildekor, gör att blicken fastnar. Att nå ut till nya målgrupper blir också lättare med reklam på bilar eftersom det enda som krävs är en resa till ett nytt område.

Dekor på företagsbil i Stockholm

En bildekor är inte bara effektiv när bilen är i rörelse. Även en stillastående bil fungerar som reklamskylt och kan fånga förbipasserandes blickar. Ett företag som vill utrusta sina bilar med en snygg dekor bör vända sig till experter för att få bästa hjälp och få ut det mesta av sina investerade pengar. Ett företag som erbjuder hjälp med dekor på företagsbil i Stockholm är åKOMPANI Reklam & Skyltproduktion. Förutom att designa och tillverka bildekor kan de även ge råd och tips på var dekoren ska placeras, hur innehållet ska utformas och vad som bör finnas med. Något av det viktigaste att tänka på är meddelanden på bilar bör vara så kortfattade som möjligt. I regel syns bilen inte mer än i fem sekunder vilket gör att budskapet ska kunna läsas eller förstås på samma tid för att vara effektivt. Så istället för att fylla varenda kvadratcentimeter på bilen med text kan det vara bättre att använda få ord och använda stora och tydliga bokstäver eller tecken.

Förutom hjälp med dekor på företagsbil i Stockholm erbjuder åKOMPANI Reklam & Skyltproduktion andra tjänster inom marknadsföring och reklamprodukter. På deras hemsida finns flera olika exempel på projekt som de genomfört, allt från bil- och fönsterdekor till reklamskyltar och banderoller. Kom ihåg att synlighet är en av de viktigaste faktorerna för att leda ett företag till framgång.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos åKOMPANI.”