Fönsterdekor

29 juni 2015

Postat den: June 29, 2015

Gå till vilket köpcenter som helst och du kommer att upptäcka att de flesta butikerna har stora fönster eller glasväggar ut mot gatan. Företag använder sig även av glasväggar i konferensrum eller kontor för att skapa en känsla av ljus och rymd. Men fönster och glasväggar kan användas för mer än så. Idag använder många företag glasytan för att marknadsföra sig. Glasets egenskaper att släppa igenom ljus gör möjligheterna till kreativa lösningar stor och det är i stort sett bara fantasin som sätter gränserna för vad som är möjligt.

En stor glasruta eller glasvägg kan alltså bli till en stor tillgång och möjlighet för ett företag som vill marknadsföra sig. Genom att använda sig av fönsterdekor kan man exponera produkter och berätta om erbjudanden med mera, men fönsterdekoren kan även användas för att skydda mot insyn, i ett kontorslandskap till exempel. Det finns flera företag som tillverkar och designar marknadsföringsprodukter av olika slag. Ett av dessa företag är åKOMPANI som bland annat erbjuder fönsterdekor i Enköping. De sköter hela processen från design och tillverkning till montering.

Som sagt finns det många möjligheter när det gäller fönsterdekor. Ett exempel på hur man kan använda dekoren är att placera företagets namn eller logga på glaset, frostat eller kanske i färg för att fånga blicken hos de förbipasserande. Ett annat exempel är att använda kreativ fönsterdekor i form av mönster eller motiv som insynsskydd till mötesrum och kontor, mellan arbetsplatser eller någon annanstans där man vill undvika insyn. Fördelen med att använda glas istället för vanliga väggar är att glaset ger rymd och ljus åt rummet vilket inte kan uppnås med en vanlig vägg.

Om du funderar på att använda dig av dekor på dina fönster kan du vända dig till åKOMPANI för att få råd eller tips på hur du ska utforma den eller vad man bör tänka på. Är man i behov av annat marknadsföringsmaterial som skyltar, märken, banderoller eller bildekor kan de även tillgodose detta behov. Med sin långa erfarenhet av produkter för marknadsföring kan företaget ge relevanta och goda råd till alla som behöver hjälp att synas eller nå ut med ett budskap.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos åKOMPANI.”