Bilgrafik i Stockholm – en effektiv marknadsföringsteknik

9 maj 2015

Postat den: May 09, 2015

När det gäller företag och marknadsföring spelar ryktet en mycket stor roll. Företag måste marknadsföra sitt varumärke och sina produkter på ett sådant sätt att det ger företaget ett gott rykte i branschen och bland konsumenter. Det finns flera olika medium genom vilka företag kan marknadsföra sitt varumärke såsom TV, radio, dagstidningar, magasin, reklamskyltar och bildekor. TV- och radioreklam har länge varit populära kanaler att använda för att nå ut med ett budskap. Fler och fler har däremot upptäckt att marknadsföring med hjälp av bildekor både är billigare och i många fall även mer effektivt.

Bildekor är ett sätt att nå en stor grupp människor på en gång ungefär som traditionella reklamskyltar. Skillnaden är att bilar med bilgrafik i Stockholm rör sig och kan användas till andra ändamål än bara marknadsföring. Vart man än åker med bilen gör den reklam för företaget eller produkten. Till skillnad från TV- och radioreklam når reklamen på en bil mottagaren utan ansträngning. Det går inte att stänga av den heller som man kan med en TV eller radio. Den bästa bildekor är en dekor som gör att företaget syns i hela staden.

Köpbeteende beror till stor del på kännedom om varumärken och deras rykte. Bildekor är inte bara ett sätt att väcka uppmärksamhet utan kan även utöva inflytande på konsumenter och öka deras medvetenhet om varumärket. Den här typen av reklam kan vara avgörande för konsumenter som står i begrepp att göra ett inköp. Reklam- och bildesignföretag är till stor hjälp för den som funderar på att göra reklam med hjälp av bilgrafik i Stockholm. Arbetet omfattar ofta olika delar som design, produktion, applicering och underhåll av dekor. Beroende på önskemål och budget kan man satsa på mindre dekorer med den allra viktigaste informationen på eller välja att klä in hela bilen i en så kallad helfoliering som ger bilen ett helt nytt utseende. Bilgrafik är ett mycket flexibelt sätt att marknadsföra sig på och är dessutom en metod som ger kreativiteten stort spelrum.

Ett företag som erbjuder bilgrafik i Stockholm är åKOMPANI. De har erfarenhet av många olika marknadsföringsmetoder och kan hjälpa dig att hitta en passande lösning för ditt företag.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos åKOMPANI.”