Skräddarsydd reklam i Västerås

12 december 2014

Skrivet av Robert Isaksson den Dec 12, 2014 i Blog

åKompani är ett designföretag med kreativa medarbetare som erbjuder en mängd tjänster för sina potentiella kunder. Inredning, väggdekor, bildekor, banners,LED skyltar, affischer är några av de tjänster som företaget erbjuder.
Skräddarsydda affischer och traditionella digitala skyltar Västerås kan användas på många olika sätt. De kan användas för att marknadsföra en produkt, tjänst eller ett event. Det bästa med just digitala skyltar är att de kan anpassas och istället för att behöva byta ut skyltar och affischer använder man datorn för att ändra budskapet på skylten. För företag som vill synas och nå många potentiella kunder på samma gånger är skyltar och affischer ett bra hjälpmedel. För ett biluthyrningsföretag kan det till exempel vara strategiskt att marknadsföra sig på flygplatser. Andra företag kan ha nytta av att ha
digitala skyltar Västerås. Allt handlar om placering och innehåll. Med en skylt på rätt ställe kan man nå ut till en stor grupp människor med relevant reklam på en gång.

Detsamma gäller för alla branscher. Reklam ska placeras strategiskt för att få bästa möjliga effekt. Tillhör målgruppen en yngre, musikintresserad grupp som exempelvis ofta är fallet för olika musikfestivaler kan det vara en god idé att marknadsföra dem på platser där man vet att dessa människor rör sig, som exempelvis i anslutning till musikcaféer. Med hjälp av LED skyltar Västerås kan företag anpassa reklam och information så att den ständigt är aktuell och speglar det som händer i staden. Det kan handla om allt från nya produkter till festivaler eller events.

Skräddarsydda LED skyltar Västerås kan låta som en dyr historia och något de flesta företag inte skulle ha råd med. Men med åKompani blir det däremot överkomligt, särskilt om man är beredd att lära sig att sköta och ändra designen och innehållet själv. När man väl har en LED skylt kan man ändra innehållet hur mycket man vill utan att det behöver innebära en större ansträngning eller mycket jobb. På en LED skylt kan man både ha text och bilder och även ha rullande text eller växlande bilder. Möjligheterna med en LED skylt är nästintill oändliga.

åKompani ser till företagens behov att nå ut till sina kunder och anpassar skyltlösningar därefter. De har lång erfarenhet av skyltproduktion och vet därför precis vad som fungerar i olika sammanhang.


Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åKompanis åsikter.”