Utmaningen att synas

11 november 2014

Skrivet av Marie Johansson den Nov 11, 2014 i Blogg

Försäljning är det viktigaste för alla som bedriver affärsverksamhet. Men för att lyckas med försäljningen måste kunderna hitta din butik eller affärslokal. I en stad är det ett vimmel av butiker och det gäller att synas och sticka ut. Är butiken liten blir utmaningen ännu större. Om man har stora fönster blir det naturligt att använda dem för att skylta både produkter och företagsnamn.
Saknar butiken stora fönster får man vara innovativ och försöka skapa andra sätt att dra till sig uppmärksamheten från förbipasserande. Skyltar är nog det bästa sättet att synas på. Även om man inte har stora fönster eller stor väggyta mot gatan kan man alltid få plats med en skylt eftersom de kan placeras både på väggen och utåt gatan.

Det finns många företag som erbjuder skyltar, till exempel Åkompani.  De erbjuder massor av olika lösningar när det gäller skyltning och går man in på deras hemsida kan man se exempel på olika arbeten som de har utfört. Tycker man att vanliga skyltar är lite tråkiga kan man satsa på ljusskyltar som både är snygga och har den fördelen att de syns även när det är mörkt. Extra bra nu när dagsljuset försvinner tidigare på eftermiddagen och det fortfarande är lång tid kvar till stängning.

När man ska sätta upp skyltar, oavsett om det gäller ljusskyltar eller vanliga skyltar, måste man komma ihåg att man behöver man ansöka om skyltlov. Precis som alla ansökningsprocesser kan det vara krångligt och tar i vilket fall värdefull tid i anspråk. Om man däremot tar hjälp av Åkompani kan de ta hand om skyltlovsansökan. Hela processen blir smidigare och resultatet blir garanterat helt enastående. Gå in på Åkompanis hemsida och kolla in de olika skyltarna de har gjort så förstår ni varför.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Åkompanis åsikter.”