En bil utöver det vanliga

4 november 2014

Skrivet av Sara Jonsson den Nov 3, 2014 i Blogg
Bilar rullar på gatorna överallt. Det hör till vardagen att se bilar av olika modeller och märken och för det mesta reflekterar man inte över hur de ser ut. Men ibland hajar man till när man ser en bil som sticker ut ur mängden. Det kan vara en gammal bil, ovanlig modell eller kanske ovanlig färg. Oavsett vad det är får det blicken att stanna kvar några extra sekunder och ofta tänker man att det hade varit kul att ha en bil som sticker ut och syns.

Även om dessa tankar dyker upp då och då så är det inte alltid man gör slag i saken och skaffar sig en ovanlig bil eller någon detalj som sticker ut. De flesta tänker nog också att det är för dyrt och omständligt att göra om sin bil. Men det finns ett sätt att ge din bil en make-over som är både enkelt och som inte kostar skjortan.

Svaret är bildekor. Med små medel kan man ge sin bil ett helt nytt utseende. Det finns många företag som erbjuder bildekor, till exempel Åkompani. På Åkompani visar personalen hur man går tillväga och kommer även med förslag på hur man skapar en snygg dekor.

Om man funderar på att skaffa en bil dekor Eskilstuna så kan man bara ta med sig en skiss på hur man vill att dekoren ska se ut så kommer de med tips och idéer hur det ska utföras. De kan också tala om ifall det är möjligt att genomföra idén eller inte så att man inte behöver lägga ner för mycket på en idé som inte går att genomföra. Men de är duktiga och kan det där med bildekor så även sådant som ser omöjligt ut för dig och mig kan vara möjligt för dem. Så om du letar efter någon som utför bil dekor Eskilstuna så är Åkompani ett bra val.

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Åkompanis åsikter.”