Visa upp dig från din bästa sida med fönster dekor

11 oktober 2014

Skrivet av Lennart den Oct 11, 2014 i Blogg

 

Fönster är fantastiska. De släpper in ljus och ger rummet en luftig känsla. Stora fönster innebär mer ljus och luft men också insyn. Ibland vill man bevara den luftiga känslan utan att behöva visa upp lokalen för omvärlden.

Jag har mitt kontor i en lokal med stora fönster. Det är fantastiskt och gör kontoret luftigt och ljust. Men när jag hade suttit där ett tag insåg jag att det inte alltid är bra att synas utifrån. Mitt kontor, som många andra, har sladdar som går kors och tvärs och detta är sällan snyggt. Jag ville inte hänga upp gardiner eftersom de skulle göra rummet mörkt och instängt. Då föreslog en vän till mig fönster dekor och visade några exempel. Jag trodde först att fönsterdekor skulle vara grått och tråkigt men nu upptäckte jag vilka möjligheter som fanns. Många fönsterdekorer var färgglada och innehöll företagsnamn eller loggor. Jag insåg att jag kunde slå två flugor i en smäll och få ett insynsskydd samtidigt som jag kunde marknadsföra mitt företag.

Det finns många företag som levererar fönsterdekor och när jag letade på internet efter fönster dekor mälardalen hittade jag ett företag som kunde skapa fantastiska lösningar. Åkompani heter de och de gör allt från LED-skyltar till banners och fönsterdekor. De hade flera förslag och jag bestämde mig tillslut för det förslag som jag tyckte bäst passade mig och mitt företags profil. Det var en fönsterdekor på nedre halvan av fönstret med min logga och en design som passar min verksamhet. De utformade hela dekoren och skötte både produktionen och monteringen. Resultatet blev fantastiskt. Nu kan jag njuta av ljuset hela dagen utan att behöva känna stressen som insynen skapade. Förutom detta syns min företagslogga och det är lätt för mina kunder att hitta mig och mitt företag.

Det som jag trodde var en omöjlighet, nämligen att slippa insyn men samtidigt bevara ljuset, blev möjligt tack vare Åkompani. Jag kan inte säga annat än att jag är riktigt nöjd med deras jobb och skulle absolut rekommendera dem för den som, precis som jag, letar efter insynsskydd eller bara vill smycka ut sina fönster. Med fönsterdekor kan du ge dina lokaler en personlig prägel och visa upp dig från din bästa sida hela tiden.


”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Åkompanis åsikter.”