Trendiga hi-techskyltar med Åkompani

30 september 2014

Skrivet av Peter den Sept 30, 2014 i Blogg

 

Åkompani är en av de största aktörerna på marknaden som erbjuder lösningar när det gäller utformning och konstruktion av skyltar, väggdekorationer, banderoller, displaytillbehör m.m. De sysslar även med produktion/tillverkning, glasgrafik och andra snygga detaljer. När det gäller att förbättra utseendet på kundens verksamhet är Åkompani det allra bästa alternativet.
I Uppsala, där jag både bor och arbetar, har de har haft många uppdrag och jag har kunnat se att de har vuxit. Jag har själv använt dem för min egen verksamhet och kan säga att de gör ett riktigt bra jobb med utmärkta lösningar. De designade reklambanderoller för mitt företag som verkligen stack ut och gjorde så att folk som gick förbi vände sig om för att se en extra gång. En annan inriktning för företaget är den senaste trenden, digitala skyltar. Numera är även enkla skyltar viktiga. De måste vara tydliga och synliga även i mörker. Fördelen med digitala skyltar är många. Bland annat är de synliga dygnet runt och kräver inte som tryckta skyltar någon form av ljus. Dessutom går budskapet lätt att ändra och skapar valfrihet både vad gäller innehåll och utformning. Åkompani tillverkar LED-skyltar med hög standard. Skyltarna från Åkompani håller hög kvalitet och gör valet enkelt när det gäller att hitta hjälpmedel för att synas i mängden. Idag är en av de viktigaste aspekterna för alla verksamheter frågan om att vara synlig för målgruppen. Detta är något som Åkompani har tagit fasta på och det syns verkligen i utformningen av deras produkter.
Precis som allt annat blir även skyltar mer och mer högteknologiska. Trenden överallt just nu är led-skyltar Uppsala är inget undantag. Design- och utvecklingsföretag är inte sena att göra det bästa för sina kunder. Åkompani är ett av de få företag som ligger i framkant. Så välj specialister, syns bättre och var trendigare!
”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Åkompanis åsikter.”