Åkompani har allt inom bildekor

26 september 2014

Skrivet av Johan den Sept 26, 2014 i Blogg

 

Jag kör omkring i stan med min bil varje dag. Detta var något som jag snart insåg kunde utnyttjas i marknadsföringen av mitt företag. Jag ville ha en dekor på min bil som var snygg och samtidigt gjorde reklam för mina senaste produkter och tjänster och började därför kika runt på lite olika lösningar. Efter några dagar undrade en vän till mig om jag kunde tänka mig att sälja lite reklamplats för hans företag på min bil. Jag nappade på idén och tack vare detta tjänade jag lite extra pengar utöver det jag tjänade också på att folk såg min annons vilket gynnade mitt företag.

Nu tänker du säkert: ”Perfekt! Jag ska också använda min bil som reklampelare och tjäna massa pengar”. Men kom ihåg att det är viktigt att anlita experter som vet hur man arbetar med bildekor så att hela ytan utnyttjas maximalt och att reklamen anpassas efter målgruppen. Ytterligare en fördel är att med en attraktiv dekor kan du enkelt nå en stor målgrupp och på så sätt även behålla dem som redan känner till ditt företag.

Jag anlitade Åkompani när jag skulle skaffa dekor till min bil. De är verkligen experter när det gäller bildekor Uppsala och jag blev mer än nöjd med resultatet. Deras personal kan sin sak och kommer med innovativa och snygga förslag till olika bildekorer. De erbjuder dessutom andra typer av produkter som LED-skyltar, väggdekor, glasgrafik och mycket annat.

Åkompani hjälper alla typer av företag (små och stora) att marknadsföra sina produkter och tjänster och har många olika typer av reklamprodukter som skyltar, banderoller m.m. För mer information gå in på deras hemsida eller kontakta dem direkt. Åkompani kan hjälpa dig att lyckas med ditt företag!

”Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Åkompanis åsikter.”