Snygg bildekoration från Åkompani

9 september 2014

Skrivet av Maria den Sept 09, 2014 i Blogg

Det finns många företag därute som erbjuder bildekor och självklart kan det locka att fräscha upp bilen med en snygg dekor. Det finns många olika sätt att dekorera bilen på. På Åkompani kan du välja stil, design och färger på dekoren utefter din smak. Detta är den främsta anledningen som får privatpersoner och företag i Sverige att anlita Åkompani då det kommer till bildekor. Åkompani har fått mycket gott omdöme från sina kunder.

Jag bestämde mig för att köpa en ny bil till företaget och ville få den snyggt dekorerad, så jag tog kontakt med Åkompani som tidigare gjort dekor på mina firmabilar.  Jag hade tidigare varit där för att få mer information om bildekor och de berättade allt jag behövde veta om de mönster, färger och stilar tillsammans med den budget som krävs för att utföra det. De berättade också att de priser som dom erbjöd berodde på vilket material som används till dekoren.

Om du har en större budget, då kan du dekorera din bil med en snygg helfoliering/car wrapping, vilket är lite dyrare än tex bildekor. Bildekor är självhäftande dekaler i vinyl som fästes på själva karossen. Dessa dekaler är ett riktigt bra alternativ för dekoration och har en lång hållbarhet. Detta är den främsta anledningen för folk att föredrar vinyl dekaler. Vinylen är slitstark och ett av de bästa sätten att behålla dekoration i gott skick under en lång tid.

Många kontorsplatser, butiker, caféer etc väljer gärna en snygg fönsterdekor, för att synas utåt. Även där kommer Åkompani in och kan erbjuda snygga dekaler.

För ett företag, oavsett bransch, är det alltid viktigt att synas utåt mot sina kunder. Åkompani har under de senaste åren hjälpt företagare att synas på ett snyggt och kreativitet sätt. Det kan vara genom ovannämnda metoder, eller skyltreklam, företagsskyltar i LED eller digitala skyltar. Du bestämmer själv hur du vill att ditt företag ska synas utåt.

”Författarens åsikter är helt sina egna och kanske därför inte speglar åsikterna hos Åkompani.”