Styling med Åkompani

11 augusti 2014

Skrivet av Jonathan den Aug 11, 2014 i Blogg

Åkompani har arbetat med att erbjuda lösningar som rör bla utformning, konstruktion, skyltar, väggdekorationer, banners, displaytillbehör, produktion/tillverkning, glasgrafik. Tillsammans med att förbättra ett företags yttre med tex snygga skyltar, syftar Åkompani också till att öka företagens synlighet.

Säg att du vill ha en häftig design på din företagsbil som du kör runt med dagligen och som syns på många olika ställen. Eller tycker du att dina väggar är tråkiga och behöver fixas till? Med några enkla knep kan vi få din bil att se helt ny ut, vi kan göra entrén eller era väggar till företaget snygga och inbjudande.

Digitala skyltar är också något som Åkompani erbjuder sina kunder. Digitala skyltar fyller många olika syften, de kan användas i trafiken som varningsskyltar eller vägvisare, på mässor, utställningar, offentliga anläggningar, marknadsföring och utomhusreklam.

Att använda digitala skyltar för att visa sitt företag är en smart lösning då skylten med Er logo eller företagsnamn syns oavsett om det är ljust eller mörkt ute. Ni syns med andra ord 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet!

Åkompani erbjuder snygg design och kommer med kreativa lösningar för fordonsgrafik, väggdekorationer, skyltar…. you name it!

Åkompani har utformat skyltar och banners med företagsnamn, logotyper eller budskap för olika ändamål. Oavsett om du behöver en skylt för ett event eller om Ni behöver en ny företagsskylt till kontoret kan Åkompani hjälpa Er med detta.

Åkompani jobbar med enkla men kreativa och prisvärda lösningar. Marknadsföring är generellt ganska kostsamt, på Åkompani får du snygg och prisvärd marknadsföring som passar just ditt företag. Kolla gärna in på hemsidan där du hittar ett brett utbudav alla typer av reklamlösningar Åkompani har att erbjuda.

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Åkompani.”