Företags bilar – Bästa företags profilering

25 juli 2014

Skrivet av Johan den Jul 25, 2014 i Blogg

När jag startade mitt nya företag, hade jag inte en aning om hur man marknadsför sin verksamhet eller vilket företag som tillhandahåller bästa reklam- och profileringstjänster för just min verksamhet. Jag sökte på internet och beslutade att ta hjälp från Åkompani. Väl erfaren personal på företaget hjälpte mig att ta fram den bästa företags profilering.

Dom frågade hur jag ville synas, vilken tid på dygnet, var osv… De gav mig olika alternativ  som bannerannonsering, bil reklam och skyltar etc.Även om många sätt finns tillgängliga för företag som annonserar, är det endast ett fåtal av dem som är kostnadseffektiva.

Som ny företagare är det mycket viktigt att välja det bästa och mest prisvärda sättet, så jag bestämde mig för att göra reklam för verksamheten med hjälp av fordons grafik, eftersom det kräver mindre belopp för reklaminkomster och reklamen syns dygnet runt och på många olika platser då bilen kör runt i trafiken och du når ut med ditt företagsnamn till fler människor. Av denna anledning fungerar fordonet som annonsörer egendom för de företagare som vill åstadkomma kostnadseffektiv verksamhet reklam.

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Akompani”.