Mille Notti

7 januari 2013

Mille Notti startade sitt företag 1991 och nu har de startat sin första butik som finns i Sickla Köpkvarter. Code Conceptdesign tog kontakten med oss och vi skulle tillsammans skapa Mille Nottis nya skyltkoncept och vi hade några ledtrådar som färg, logo och ytor att jobba med, här skulle skapas ett skyltspråk som står för vad Mille Notti har som drivkraft samt idé;
-God kvalitet varar, precis som tidlös design. Därför kan du som kund hos Mille Notti vara säker på att allt som bär vårt namn håller högsta kvalitet och är tillverkat på ett etiskt sätt.
Att välja sängkläder, frotté, dunkuddar och täcken eller produkter från vår ekologiska spakollektion ska göra gott för både kropp och själ.
Vi valde att jobba med enkelhet och skyltar har tagits fram som aluminiumskylt i två nivåer som ett skyltband samt belyst logo och som dekaperat utförande ovan entré samt på skyltbandet har vi monterat två DS-skyltar all belysning i LED utförande. Ett roligt projekt som visar ett annorlunda sätt att jobba med enkelhet och ett formspråk som håller i tiden.